Откриха градски плаж в Асеновград, вижте какви ще са цените

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:44 / 10.06.2024
3281
Градският плувен комплекс на Асеновград отвори врати. Първите нетърпеливи посетители побързаха още от рано сутринта да се разхладят в минералните води на басейна от вече настъпващата жега.

Официалното откриване започна с водосвет, отслужен от отец Милен, за здравето на всички посетители и персонала, за благоденствие и за сезон без инциденти.

Гост на откриването бе зам.-кметът на община Асеновград инж. Петър Петров. Той поднесе букет цветя на управителя Антония Стоянова и пожела повече слънчеви дни, успешен и безпроблемен сезон. И допълни: "Мога да кажа с увереност, че плажът на Асеновград е едно от най-приятните и спокойни места в нашия град, където и малки, и големи могат да отдъхнат, да почетат книга, да се видят с приятели, да се забавляват и не на последно място – да практикуват плуване. Вярвам, че басейнът отново ще привлече стотици посетители и ще стане център на спортен дух и релакс.

Защото лятото е време за още по-активен начин на живот. Изказвам искрени благодарности на целия екип, който сигурен съм, ще работи неуморно и всеотдайно, за да осигури комфорта и безопасността на плажуващите. Нека заедно си пожелаем сезон без инциденти, но пък изпълнен със слънце, смях и незабравими водни приключения.“

Входната такса за възрастни е в размер на 7 лв., а за деца – 5 лв. Търговските обекти на територията на комплекса също ще работят. Има осигурени медицински лица, спасители и други служители, които ще се грижат за доброто поддържане на плажното пространство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Служители не успяха да стигнат до работните си места в Пловдив
Този 18-годишен хубавец без книжка заряза приятелката си в колата...
Овладян е големият пожар в Пловдивско
Голям пожар гори и се разраства на 20 км от Пловдив
Нова придобивка, част от мащабен проект, очаква пловдивско село
МВР Пловдив: Много пияна жена е предизвикала катастрофата с 4 кол...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).