Отново продават атрактивен завод в пловдивско село, цената пада драстично

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (0)
07:28 / 13.07.2024
6530
За трети път в рамките на няколко месеца частен съдебен изпълнител прави опит да продаде атрактивен имот в село Ръжево Конаре, в пловдивска община Калояново, видя Plovdiv24.bg в регистъра на продажбите от частните съдебни изпълнители. Цената вече е 1 239 984 лева, от които 370 368 лв. за недвижимия имот и 869 616 лв. за трайно прикрепените вещи. Теренът е земеделска земя с трайно предназначение и ползване за стопански двор - складови и производствени мощности.

Търгът ще се проведе до 29 юли, като на следващия ден, ако има победител, ще бъде обявен новият собственик. В предишни публикации на Plovdiv24.bg Ви информира за това, че заради фалит и погасяване на кредити се търси нов собственик.

Преди месец цената беше почти 1,3 млн. лева, а преди това близо 1 380 000 лева. Въпреки че с всяка продажба цената пада, нов собственик така и не се намира.

Заедно със земята се продават и всички подобрения, с трайно прикрепените в имота инсталации, машини, съоръжения и оборудване  за производство на етерични масла,  подробно описани в експертния  доклад - Дестилационен апарат с изолация;  Кош за зареждане на суровини; Кожухотръбен топлообменник;  Флорентински съд; Газова инсталация за природен газ; Трезор;  Басейн за мека вода; Сграда с омекотителна система;  Пасарелка;  Ел.инсталация. 

Целият имот е собственост на фирма “Българска билка" БГ. Причината за продажбата е непогасени вноски по ипотека в полза на ОББ АД, СИ финанси груп, като и наложени тежести и възбрани в полза на ТД НАП - Пловдив.

Задатъкът е 10 % от началната цена на недвижимия имот, като ако има нов собственик, той ще бъде обявен на 30 юли.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Ученик е арестуван за брутален бой в Асеновград, млад мъж бере ду...
Община "Марица" обвини Пловдив за транспортния си хаос, иска алте...
Пловдивчанин: Поне бобът беше вкусен, ако бяха се сетили да обеля...
Шофьорка: Снощи аз и моите две малки деца щяхме да умрем
Два държавни имота край Пловдив са пуснати на търг
Служители не успяха да стигнат до работните си места в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).