Петокласници ползвали съученик като тренажор за кеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:59 / 13.06.2006
1814
Петокласник от основно училище “Петко Каравелов” в Асеновград е претърпял сериозна операция на тестисите, след като двама негови съученици са го използвали за демонстрация на хватки от кеч. Инцидентът е станал преди 3 месеца, но досега не е бил огласен.

“Не съм крил случая, по моя докладна записка Комисията за противообществени прояви образува възпитателно дело срещу двете момчета, участвали в побоя – Костадин Костадинов и Росен Дългъчев”, каза пред Дарик директорът на училището Христо Андонов. Родителите на двете момчета са ги прехвърлили в друго училище, изпреварвайки влизането в действие на подготвеното от педагогическия съвет предложение за преместването им.

Пострадалият Симеон Пантев е бил в болнични 3 седмици след инцидента.

Комисията за противообществени прояви в Асеновград наскоро наказа с предупреждение двамата побойници, каза председателят й Гергин Комитов. По думите му, двете момчета се чувствали зле заради постъпката си. На родителите им не са наложени санкции. Информацията е на Дарик радио.


Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...
Загиналият моторист е на 21 години, пътят Кричим-Девин е затворен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).