Пирински огледа щетите в Пазарджик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:21 / 08.08.2007
675
Обстановката в Пловдивско и Пазарджишко се нормализира след проливния дъжд миналата нощ. Следобед бе възстановено електрозахранването на шесте села в региона и трите пловдивски квартала, които повече от половин денонощие бяха без ток. В този час /б.а. - 18 ч./ започва поредното заседание на общинския кризисен щаб в Пазарджик, където бе обявено бедствено положение.

Председателят на Народното събрание Георги Пирински бе следобед на място в Пазарджик, където разговаря с кмета Иван Евстатиев за мерките за преодоляване на щетите. Очаква се бедственото положение в общината да бъде вдигнато най-рано утре, след като се отводнят всички приземни етажи в града и ромския квартал "Изток".

Шест селища в Пловдивско остават без вода вследствие на авариите след снощната буря с мълнии и дъжд от 133 литра на кв.м. Информацията е на Дарик радио.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Кола се приземи в лозята на Куклен
Отлична новина за селото, в което живеят много богати пловдивчани...
РП-Пловдив разследва пожара, пламнал в един от най-големите завод...
Мъж влезе с дървен кол у съседи, пратиха го в болница, тръгна си ...
Голям пожар в завод край Пловдив!
Върнаха сутрешната гимнастика в училище на 12 км от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).