Пиян купонджия удари полицай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:11 / 21.07.2010
1367
46-годишен мъж от Сопот е задържан в ареста за хулиганство и оказана съпротива на полицай. Вчера около 1.30 часа бил получен сигнал, че от апартамент на бул. "Иван Вазов" се чуват силна музика и викове. Пристигналия на място полицейски служител установил, че Л.Т. /46 г./ и близките му празнували. Докато ги предупреждавал да спрат музиката Л.Т. който бил почерпен, замахнал и ударил полицая.

Пристигналия на място автопатрул на РУП - Карлово укротил мъжа и го отвел в районното управление, където Л.Т. задържан за 24 часа. Материалите по случая ще бъдат докладвани в Районна прокуратура - Карлово.

Междувременно двама пловдивчани също са извършили хулигански действия вчера. Между 14 часа и 15 часа на бул. "Македония" Д.Г. /26 г./ и на ул. "Димитър Талев" В.Т. /77 г./ се държали непристойно и нарушавали обществения ред. По-младият мъж е задържан за 24 часа в ареста на Първо РУП - Пловдив. Срещу двамата са образувани бързи полицейски производства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
РП-Пловдив разследва пожара, пламнал в един от най-големите завод...
Мъж влезе с дървен кол у съседи, пратиха го в болница, тръгна си ...
Голям пожар в завод край Пловдив!
Върнаха сутрешната гимнастика в училище на 12 км от Пловдив
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).