Пиян мъж предизвика битов скандал, буйства пред полицаи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:04 / 06.06.2013
1662
Пиян мъж предизвика битов скандал вчера в село Михилци. Около 19 часа Х.Г. от същото село във видимо нетрезво състояние влязъл в пререкание с 58-годишен хисарчанин, собственик на крави, отглеждани в обор в стопанския двор, и с негов работник. 

По първоначални данни при кавгата пийналият мъж отправял закани за убийство към двамата и се опитал със стъклена бутилка да удари единия от тях по главата. При самозащитата Х.Г. е бил повален на земята, където той започнал да си блъска лицето и се самонаранил. 

След получения за инцидента сигнал на място незабавно пристигнали екипи на РУП-Хисаря и на Бърза помощ. Пред полицаите и дежурните лекари Х.Г. продължил да буйства, да псува, да се държи вулгарно и даже се опитал да удари униформените служители. 

Х.Г. е бил откаран в болница в Пловдив и след оказаната му медицинска помощ е бил задържан за 24 часа в ареста на РУП-Хисаря.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).