Пиян шофьор се блъсна в ограда, друг - в автобус

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:34 / 28.11.2004
1841
Бързо полицейско производство е образувано срещу пиян шофьор днес. Около 2.30 часа в село Куртово Конаре лек автомобил “Мазда”, управляван от Я.Д. (20 г.) от село Стан, община Нови пазар, се блъснал в дворна ограда. На возещия се в колата К.О. (17 г.) от Септември е оказана медицинска помощ. По първоначални данни причините за случилото се са несъобразена скорост и употреба на алкохол от страна на водача. Алкомерът отчел 2,75 промила алкохол в кръвта му.
31-годишният Х.Д. мъж от Карлово пострада, след като се блъсна с колата си в автобус снощи на пътя Старо Железаре - Черничево. Инцидентът е станал около 19.30 ч., когато управляваният от него автомобил “ВАЗ” се блъснал в спрял на пътното платно автобус “Пежо Боксер”. Автобусът бил с включени фарове, габаритни и аварийни светлини.Ударът е станал в участък от пътя, който в момента се ремонтирал. Водачът на леката кола е настанен в болница с контузни рани, съобщиха от РДВР - Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Едно от най-близките до Пловдив села: Това е подигравка, няма да ...
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Такава опашка България не помни!
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).