Пловдивски интелектуалци, дейци на изкуството и културата ще се подпишат под мотото "Моето Да за България"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:30 / 17.06.2005
1320
Пловдивски интелектуалци, дейци на изкуството и културата ще сложат подписите си в уникална книга, носеща посланието "Моето Да за България", която съдържа своеобразен Анекс към Договора за присъединяване на страната ни към Европейския съюз. Проекта стартира на 15 юни в Бургас, а след Пловдив ще продължи в Русе и София.
Инициативата днес стартира точно на обяд на историческата Асенова крепост и ще постави началото на създаването на информационна банка за съхраняване и представяне на най-добрите постижения от българската култура. Подписаната книга ще бъде сканирана и електронният й вариант ще бъде изпратен до всички български общности по света. Книгата "Моето Да за България" е част от проект на министерството на външните работи по т. нар. Комуникационна стратегия на България. Информацията е предоставена от радио Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).