Пловдивското село Трилистник: Няма да отстъпим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:59 / 08.10.2024
1002
Жителите на село Трилистник излизаме на протест срещу огромното забавяне от страна на НКЖИ на строежа на надлеза между селото и Рогош! Нека отново да излезем заедно и да заявим ясно и категорично нашето недоволство! За това призовават жителите на пловдивското село:

Заедно с жителите на околните населени места се събираме на 12 октомври 2024 г. (събота) от 11:00 часа при новостроящото се съоръжение, за да изразим огромното си недоволство от неприемливото и безотговорно забавяне на довършване на съоръжението.

Вече повече от година строежът е незавършен, а ние все още нямаме яснота кога надлезът ще бъде довършен. Вместо безопасна и удобна връзка между селата, сме принудени да използваме опасни и компрометирани алтернативни маршрути. Ето защо настояваме за:

1. Ясни и конкретни срокове от страна на НКЖИ за завършване на надлеза, за да се осигури безопасно придвижване и спокойствие за всички жители и преминаващи.

2. Незабавна рехабилитация на алтернативния път между Трилистник и Скутаре и поддържането му в добро състояние до окончателното приключване на строителните дейности и пускането на надлеза в експлоатация. Вече не можем да се примиряваме с бездействието и безотговорността на институциите!

Стотици хора ежедневно рискуват, преминавайки по разбития алтернативен прашен и осеян от дупки междуселски път, а други са принудени да удължават маршрута си с над 20 километра през опасния участък на АМ Тракия от 137-я до 141 км. Всички се питаме – докога?

Настояваме НКЖИ и отговорните институции да дадат конкретни отговори и да предприемат незабавни действия за спешно довършване на надлеза и въвеждането му в експлоатация! Няма да отстъпим, докато не видим реален напредък и решаване на проблема! Призоваваме за масово присъствие! Само заедно можем да постигнем промяна! "В бедите има спасение, нарича се ОБЕДИНЕНИЕ!"

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Мутренско изпълнение недалеч от Пловдив, шофьор изуми с инструмен...
Жителите на Труд: Линия 1 е единствената възможна връзка с Пловди...
Синът на убития в Пловдивско се закани
Предприемач от Асеновград: Писна ми! Зарязах доходоносния си бизн...
Мъж е убит в село в Пловдивска област
Тежко ранени са две жени при катастрофата на Подбалканския път


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).