По-малко места в откритите заведения в Пазарджик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:58 / 14.08.2006
1135
Нов проект с промяна в схемата на преместваемите съоръжения /маси и столове към заведенията в централната пешеходна част на Пазарджик/ ще бъде разработен след пожара в дискотека “Ларго” миналата седмица.

Така ще бъде гарантиран свободния достъп на пожарни автомобили в центъра на града, съобщиха от Общината. Причината за промяната е ограничения сега достъп за колите на пожарната.

По време на пожара в най-голямата дискотека в областния град пожарникарите бяха принудени да слизат от колите и да местят столовете и масите на заведенията, които бяха задръстили пешеходната зона.

Комисар Иван Панайотов, ръководител на ПАБ-Пазарджик апелира тогава към общинското ръководство да осигури нормален достъп, който да гарантира бързото пристигане на пожарните автомобили на мястото на инцидента.

Кметът Иван Евстатиев вече е възложил промяна в схемата на преместваемите съоръжения и очаква становището на експертния съвет. Информацията е на Дарик радио.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...
Загиналият моторист е на 21 години, пътят Кричим-Девин е затворен...
Mоторист е загинал на място след катастрофа край Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).