Поне 10 са задържаните при спецоперация в Пазарджик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:34 / 07.07.2005
849
Минимум 10 са задържаните на различни места в Пазарджик при специализираната полицейска операция тази сутрин. В нея са участвали сили от Дирекция Национална Полиция – София, Криминална полиция при РДВР-Пазарджик и местното Районно полицейско управление. Спецакцията е била за неутрализиране на организирана престъпна група за насилствено склоняване на малолетни и непълнолетни лица към проституция, за трансфер на жени в чужбина с цел проституция, притежание и търговия с наркотици, съобщи източник от Полицията. Това по всяка вероятност ще е седмият пореден канал за износ на жива плът, който разбива пазарджишката Полиция.
По-рано днес 3 бели микробуса със спецченгета за секунди задържаха петима в кафе “Саймън”. Около 11 часа микробусите без отличителни знаци спрели близо до заведението и от тях наизлезли полицаи с черни маски, които заели позиции около заведението и сред масите. Въпреки заповедта никой да не мърда един от посетителите на заведението се опитал да се измъкне. Малко по-долу по бул. “България” близо до читалище “Виделина” бил задържан, разказаха очевидци.

Информацията е на Pa-media.net.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).