Поредната спирка на кандидатите от областната листа на ГЕРБ беше община Първомай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:04 / 09.05.2013
2093
В истински празник се превърна посещението на кандидатите от листата на ПП ГЕРБ Пловдив област в община Първомай. Докато хората, издигнати от общинските организации от областната листа на партията, разговаряха с жителите на общината, музикантите от "Канарите" и изпълнителят Николай Славеев се грижиха за доброто настроение на дошлите на площада. Малчуганите пък скачаха до насита на детските атракциони, осигурени от партия ГЕРБ Пловдив област. Точно в 20.00 часа дойде ред на официалното представяне на областната листа. За да подкрепи кандидат-депутатите на сцената се качи и кметът на община Първомай - Ангел Папазов. 

"Благодаря за работата през изминалия мандат на хората от листата на ПП ГЕРБ Пловдив област. С доста от тях - Силвия Хубенова, д-р Христо Грудев, главния секретар на Областна администрация Ангел Ангелов, който е наше момче от общината, и не на последно място с областният управител и сега водач на листата Здравко Димитров, успяхме да осъществим добри проекти и за да продължи това сътрудничество ви призовавам да гласувате на 12 май с бюлетина № 15".

След него думата взе председателят на общинската структура на партия ГЕРБ Катя Попова. Тя припомни осъществените проекти за община Първомай през мандата на ГЕРБ - 4 милиона за реконструкция на водопроводната мрежа, 12 милиона за инфраструктура, 36 милиона за помпена станция и много други. В края съобщи новината - така дългоочаквания подлез на жп линиите, които разделят града, ще стане факт след 3 месеца, благодарение на Бойко Борисов. 

Към събралите се жители на Първомай своя апел да гласуват за ГЕРБ отправи и Ангел Ангелов, главният секретар на Областна администрация - Пловдив и човек, родом от Първомай.

"Уважаеми съграждани, няма друга партия, която да си признава грешките и да се опитва да се поправи, започнахме много добри неща за нашия град, нека продължим по правилния път", призова първомайци, Ангелов. 

Последен взе думата водачът на листата - Здравко Димитров. 

"Имайте ни доверие, имайте довери на хората, издигнати от Вас, ето, тук в листата има момче от вашия край и когато го изберете - търсете му отговорност за нещата. Защото той е човекът, който ще защитава вашите интереси. И накрая искам да призова, уважаеми първомайци, изборите идват и си отиват, но хората остават, нека останем хора и гордо да се гледаме в очите и след изборите", завърши думите си Димитров.

Виж коментарите (0)

Още по темата (455):
02.05.2023 Плащаме 4400 евро на Местан и ЕСПЧ, защото Изборният кодекс не му дава да агитира на майчин език
17.01.2014 Еврокомисия ще разследва сигнали от ГЕРБ за купуване на гласове от ДПС
19.10.2013 Костинбродският кьорфишек, или как рибата излезе цаца
18.10.2013 ГЕРБ излезе с декларация по случая "Мултипринт"
14.10.2013 Повдигнаха обвинение на бившия главен секретар на МС за костинбродските бюлетини
17.09.2013 Бойко: Станишев е финансирал предизборната си кампания с пари на Пловдивския панаир
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).