ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Появи се видео как БМВ-то се забива в оградата. Мрежата обаче скочи на дамата с розовата рокля
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:22 / 30.08.2024Коментари (18)33934
"Да не дава Господ. Не оправдавам постъпката на сина си, но никой не е сигурен каква е била скоростта. Едва ли за няма 50 метра скоростта е била толкова висока. Всеки може да изпадне в такава ситуация и всеки ще си понесе отговорността както и той в случая. Не мисля, че има нужда от тъпи коментари и обиди".

Това написа майката на шофьора, който катастрофира тежко преди два дни в Асеновград. Междувременно се появи и видео от момента на случването на инцидента.

Мрежата се възмути и от поведението на млада дама с розова рокля, която отиде близо до автомобила само и само за да снима, без да позвъни на 112.

Припомняме, че Районна прокуратура-Пловдив -Териториално отделение-Асеновград привлече като обвиняем по бързо производство Р.Г., на 19 г., за това, че на 28.08.2024 г. в Асеновград, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото при управление на лек автомобил БМВ.

В централната част на града Р.Г. преднамерено е предприел рязко увеличение на скоростта на автомобила, довело до превъртане на задните гуми, загуба на сцепление и  поднасяне на колата - дрифтиране. Той е загубил управление над моторното превозно средство и е реализирал пътнотранспортно произшествие - ударил се е в крайпътно дърво.

Чрез действията си Р.Г. е създал опасност за останалите участници в движението и за живота и здравето на гражданите. Престъплението е квалифицирано по чл.325 ал.3 вр.ал.1 от Наказателния кодекс.  

С постановление на наблюдаващия прокурор от РП-Пловдив временно е отнето свидетелството за управление на моторно превозно средство на Р.Г., издадено на 19 декември 2023 г. Пробите за алкохол и наркотици, взети с техническо средство, са отрицателни. Р.Г. е бил задържан за 24 часа по Закона за МВР. Спрямо него е взета мярка за неотклонение "подписка". Бързото производство ще приключи в законовия срок.



Още по темата: общо новини по темата: 4
31.08.2024 »
29.08.2024 »
28.08.2024 »
28.08.2024 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
До кога Тиквеницзи ще управляват България?
на 01.09.2024 г.
0
 
 
А Тест за Психически Отклонения направен ли му е? И ако има такива ! Защо са му дали Книжка?
0
 
 
Когато родителят е сбъркан, няма как това да не се отрази и на поколението. Всеки ден около мен виждам майки и татита, които в стремежа си да свръхпротектират децата си, всъщност създават едно слабо, просто и арогантно поколение. Малко са родителите, като мен, които не взимат страната на децата си, когато те не са прави. И резултатите ги виждаме всеки ден. На всеки можело да се случи...
0
 
 
Това, което направи розовата госпожица е безценно документиране на произшествието, след като се убеди, че тъпанарите вътре са добре. Повече такива хора, по-малко въпроси по пътя към истината, като - идентифициране на "главните герои" и/или кой е бил зад волана? Критиците тук са част от проблема.
-5
 
 
Трябваше олигофрена с БМВ то да се забие в тая чума с телефона
+10
 
 
Майката на това кретенче да не се изказва, като последна инстанция. За дрифтиране НЕ се изисква висока скорост. Достатъчно е да подадаеш рязко газ на автомобил със задно предаване, в случая БМВ, и белята е на лице. По тошово време повачето автомобили бяха със задно задвижване, изпитвал съм го несъзнателно няколко пъти. Най-вероятно се е правил на голям майстор. А относно жената с розовата рокля, за какво да звъни на 112, келешчетата си излязоха сами без травми.
+8
 
 
На тъпата другарка - "майката на шофьора" - искам да задам просто въпросче... Миналата вечер, само няколко часа преди това, друг такъв мамин хубостник със същата талига се размаза на Коматевския... Ама качествено, не аматьорски като тоя... Та ако това беше станало и с твоето зле възпитано кретенче, недай Боже да беше убил себе си и/или невинни пешеходци, пак ли щеше да го защитаваш и оневиняваш!? Щеше ли да се срамуваш от постъпката и възпитанието му или пак щеше да търсиш вина другаде, но не и във водача? И скоростта ли е фактор в случая или некадърното каране, колата без ГО и с техническа неизправност (както сам мухльото твърди)? Каквито родителите, такива и децата. И ако тоя път му се размина, другия може и да не стане - за справка "пилотът" от предната вечер повече НЯМА да прави така!
+9
 
 
Мдаааммм... От репликата на майката става ясно защо така синчето. "Всеки може да изпадне в такава ситуация..." Че чак и си вярва сигурно...
+5
 
 
веднага да се върне книжката -то скоро ще се претрепе.
+10
 
 
Явно и майка му е същото тъпо говедо...можело на всеки да се случи??? Кое овца проста- може всеки да изтърве дрифта ли??? Следващия път ако нацели стълб с 200, пак така ли ще оправдаваш тъпото рязглезено ла*но, което си създала??? Дано поне не наврежда на други невинни хора
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Пожари 2024
Аматьорски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: