Появи се видео как БМВ-то се забива в оградата. Мрежата обаче скочи на дамата с розовата рокля

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
14:22 / 30.08.2024
33986
"Да не дава Господ. Не оправдавам постъпката на сина си, но никой не е сигурен каква е била скоростта. Едва ли за няма 50 метра скоростта е била толкова висока. Всеки може да изпадне в такава ситуация и всеки ще си понесе отговорността както и той в случая. Не мисля, че има нужда от тъпи коментари и обиди".

Това написа майката на шофьора, който катастрофира тежко преди два дни в Асеновград. Междувременно се появи и видео от момента на случването на инцидента.

Мрежата се възмути и от поведението на млада дама с розова рокля, която отиде близо до автомобила само и само за да снима, без да позвъни на 112.

Припомняме, че Районна прокуратура-Пловдив -Териториално отделение-Асеновград привлече като обвиняем по бързо производство Р.Г., на 19 г., за това, че на 28.08.2024 г. в Асеновград, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото при управление на лек автомобил БМВ.

В централната част на града Р.Г. преднамерено е предприел рязко увеличение на скоростта на автомобила, довело до превъртане на задните гуми, загуба на сцепление и  поднасяне на колата - дрифтиране. Той е загубил управление над моторното превозно средство и е реализирал пътнотранспортно произшествие - ударил се е в крайпътно дърво.

Чрез действията си Р.Г. е създал опасност за останалите участници в движението и за живота и здравето на гражданите. Престъплението е квалифицирано по чл.325 ал.3 вр.ал.1 от Наказателния кодекс.  

С постановление на наблюдаващия прокурор от РП-Пловдив временно е отнето свидетелството за управление на моторно превозно средство на Р.Г., издадено на 19 декември 2023 г. Пробите за алкохол и наркотици, взети с техническо средство, са отрицателни. Р.Г. е бил задържан за 24 часа по Закона за МВР. Спрямо него е взета мярка за неотклонение "подписка". Бързото производство ще приключи в законовия срок.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (18)

Още по темата (4):
31.08.2024 Шофьор на БМВ се извини
29.08.2024 Отнеха книжката на шофьорчето, което настрои България срещу себе си
28.08.2024 Дрифтаджия с няколкомесечен стаж и три глоби е предизвикал зрелищната катастрофа
28.08.2024 Ново тежко ПТП с млад шофьор на БМВ!
Още новини от Регионални новини:
9 училища с нови корпуси от тази учебна година, едно от тях в Пло...
Шофьор стреля през отворения прозорец на автомобила си в Пловдивс...
Казаха колко време за реакция са имали загиналите пилоти
Патриарх Даниил отправи съболезнования към семействата на загинал...
Намериха черната кутия на разбилия се край Граф Игнатиево самолет...
Кметът на Кричим отправи официално предложение до кмета на Пловди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).