Предотвратиха насилствено извеждане на жена от България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:50 / 02.03.2006
1035
Гранични полицаи и служители на РПУ-Асеновград предотвратиха насилствено извеждане на млада жена от страната. При навреме подадения сигнал за покушението и с незабавната професионална намеса на полицията, случаят е решен успешно за часове.Трима мъже са уличени като похитители.

Снощи, към 21:30 часа, на КГПП-Калотина при опит за излизане от страната в лека кола “Опел” е открита издирвана 23-годишна жена от Казанлък.

Часове преди това, около 14 часа, в дежурната на РПУ-Асеновград е бил получен сигнал от 40-годишен мъж, че малко преди това на мобилния му телефон се обадила приятелката му, с която той живеел на съпружески начала. Тя казала, че от автогарата в Асеновград е била отвлечена от двама непознати мъже, които насила я качили в лек автомобил и после в микробус. Жената допълнила още, че от проведения между похитителите разговор е разбрала, че вероятно ще бъде изведена извън границата. Веднага след това офицер от районното управление успял да проведе разговор с отвлечената жена, при който тя потвърдила за случилото се. Младата жена светкавично е била обявена за общодържавно издирване и около 21.30 часа похитителите са били задържани на ГКПП-Калотина. Зпадозрени в отвличането са Т.Д./46 г./ от Виница, Н.Т., /26 г./ от Казанлък/ и И.Г./ 33 г/ от Казанлък/.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...
Загиналият моторист е на 21 години, пътят Кричим-Девин е затворен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).