Продължават стачните действия на горските служители от Смолян

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:32 / 05.10.2007
1141
И днес продължава ефективната стачка в сектора на "Горско стопанство"- Смолян в същия състав както и вчера, съобщи за радио "Фокус" - Смолян Емил Комитов, експерт "Стопанисване на държавните гори" към Регионалното управление на горите. Той каза още, че не се предвижда друга форма на протест, освен неизпълнение на задълженията на работното място, тъй като няма да е коректно спрямо хората от Смолянския регион.

"Има голяма вероятност днес в късния следобед да дойде за среща председателя на Държавната агенция по горите доц. д-р Стефан Юруков, за да се обсъдят основните параметри. Срещата ще се проведе главно с директорите на лесничействата" допълни Комитов. За стачката горските предупредиха още в средата на годината, когато те поискаха поетапно повишаване на работната заплата с 25 % от юни, и със 100 % от септември, в сравнение с началото на годината. Протестите ще продължат до достигане на споразумение на национално ниво.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Кола се приземи в лозята на Куклен
Отлична новина за селото, в което живеят много богати пловдивчани...
РП-Пловдив разследва пожара, пламнал в един от най-големите завод...
Мъж влезе с дървен кол у съседи, пратиха го в болница, тръгна си ...
Голям пожар в завод край Пловдив!
Върнаха сутрешната гимнастика в училище на 12 км от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).