Простреляха мъж в Хисаря

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:55 / 03.08.2006
1512
Мъж бе прострелян с пистолет в Хисаря снощи. С огнестрелни рани в крака, таза и ръката той бе настанен в Пирогов” в София. Стрелецът бе задържан веднага след инцидента.

44-годишният М.М. от Смолян е бил прострелян около 22 часа вчера в квартирата си в Хисаря от бившия си служител С.П./ 56 г./ от Хисаря. По първоначални данни С.П. работил като пазач на новостроящ се хотел в Хисаря, собственост на смолянчанина но вчера бил освободен от работа. Вечерта С.П., който е бивш военен, пийнал една-две ракии и решил да си отмъсти. Взел законно притежавания си пистолет “ТТ” и отишъл в апартамента, където М.М. живеел под наем. Позвънил на вратата и когато М.М. му отворил, той изстрелял в него целия пълнител. Пострадалият веднага бил откаран в болница в Пловдив, откъдето по-късно е бил преместен в “Пирогов”. След случилото се С.П. се прибрал в дома си. Там го задържали полицаите, които иззели и пистолета му.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...
Загиналият моторист е на 21 години, пътят Кричим-Девин е затворен...
Mоторист е загинал на място след катастрофа край Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).