Река Фотинска задръстена от боклуци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:18 / 07.04.2009
797
Незабавно да започне почистване на коритото на река Фотинска от изхвърлени в него битови отпадъци. Предписание за това издаде директорът на Басейнова дирекция за управление на водите-Пловдив. Вчера в дирекцията е получен сигнал от НПО Гриин флаг за замърсяване на река Фотинска с битови отпадъци. Получен е и снимков материал който показва, че продължава нерегламентираното изхвърляне на битови и строителни отпадъци в коритото на реката.

В тази връзка, като компетентен орган по Закона за водите, директорът на Басейнова дирекция-Пловдив направи предписание на кмета на с. Фотиново-община Батак за незабавно организиране почистването на речното корито от изхвърлени в него битови отпадъци.

За нарушения на Закона за водите гражданите могат да подават сигнали до Басейнова дирекция - Пловдив на телефон 032 / 62-15-52 или на посочените на интернет страницата www.bd-ibr.org имейли.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).