Родителите на убитите сестри Белнейски ще си осиновяват момиченце

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:39 / 09.08.2007
1534
Родителите на жестоко убитите сестри Росица и Христина Белнейски ще стават приемно семейство, съобщиха от Дирекция „Социално подпомагане" в Пазарджик. Фани и Стоимен са подали молба в социалната служба и вече са утвърдени за приемни родители. Избрали са си 4-годишно момиченце от Дома за деца, лишени от родителски грижи в село Лесичово, но процедурата още не е напълно завършена, каза за Дарик радио Илиана Малинова-директор Дирекция „Социално подпомагане".
В момента семейство Белнейски преминават през специално обучение и провеждат опознавателни срещи с детето. Те са получили и ново, по-голямо жилище с посредничеството на община Пазарджик.
Общо четири семейство от пазарджишки регион са изявили желание и са утвърдени за приемни родители на изоставени деца, каза още Илиана Малинова. Информацията е на Дарик радио.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Кола се приземи в лозята на Куклен
Отлична новина за селото, в което живеят много богати пловдивчани...
РП-Пловдив разследва пожара, пламнал в един от най-големите завод...
Мъж влезе с дървен кол у съседи, пратиха го в болница, тръгна си ...
Голям пожар в завод край Пловдив!
Върнаха сутрешната гимнастика в училище на 12 км от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).