Семейство с емоционално писмо към полицаи от Пазарджик: Родителите ви трябва да се гордеят с вас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:20 / 22.07.2023
4192
В ОДМВР-Пазарджик се получи емоционално писмо от семейство, което благодари на двама пазарджишки пътни полицаи, обслужващи пазарджишкия участък от АМ "Тракия". Случката се разиграла на 14 юли в късния следобед, в района на 78-ми километър по посока за София. Мъж и жена пътували към столицата с лек автомобил, когато изведнъж разбрали, че е свършило горивото на автомобила. След известен престой в аварийната лента водачът решил да вземе туба, да опита да спре преминаващ автомобил, който да го закара до най-близката бензиностанция. Минути по-късно покрай колата преминал полицейски автопатрул, който спрял зад авариралия автомобил и го обезопасил. Униформените видели много притеснена жена, която стояла сама и объркана във возилото. След като разбрали причината за случилото се без да се двоумят старши инспектор Христо Георгиев, който е началникът на група "Контрол на пътното движение по главни пътища и автомагистрали" в сектор "Пътна полиция" в Пазарджик и младши-експерт Веселин Лупанов от същия сектор потеглили със служебния автомобил. Не след дълго те засекли водачът, който тръгнал да търси гориво. Оказало се, че той е на 75-години, качили го в патрулния автомобил, транспортирали го безопасно до близка бензиностанция и го върнали обратно, като му помогнали и да налее нафта в колата си.

"Тези хора ни подействаха, като спасители, лечители, психолози, професионалисти, полицаи и не се сещам още какво да изброя! Благодарете от наше име на тези млади и добре възпитани ЧОВЕЦИ за отношението им, за професионализма им и за човещината им! Благодаря ви момчета! Родителите ви, вашите ръководители също трябва да са горди с вас и с поведението ви! Думите са ми малко, за да изкажа чувството и спокойствието, което внесоха на едни хора на възраст в стресова ситуация и в безизходица тези момчета! Да са живи и здрави и все такива хора!" – така емоционално завършва писмото си неговата подателка г-жа Колева.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор стреля през отворения прозорец на автомобила си в Пловдивс...
Казаха колко време за реакция са имали загиналите пилоти
Патриарх Даниил отправи съболезнования към семействата на загинал...
Намериха черната кутия на разбилия се край Граф Игнатиево самолет...
Кметът на Кричим отправи официално предложение до кмета на Пловди...
Двама шофьори са в болница след челен сблъсък край Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).