Широка подкрепа за Елена Филева в Куклен, мандатоносителите на управлението на България застават зад нея

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:13 / 06.10.2023
3132
Елена Филева получи нарочна декларация от Коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България", чрез кандидата за кмет на Пловдив проф. Ивайло Старибратов, водача на листата за Пловдив Веселина Александрова, кандидата за кмет на община Родопи Димитър Згуров и общинския координатор за община Куклен инж. Маргарита Атанасова. Те заявиха подкрепата си за кандидатурата на Елена Филева за кмет на община Куклен.  

Мандатоносителите  от “ПП-ДБ“ официално застават и зад кандидатите за общински съветници от листата на Местна коалиция "Партия Консервативна България“ и кандидатите за кметове на кметства на село Руен и село Гълъбово - Здравко Куманов и Мария Камбурова. В декларацията се подчертава, че

Коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България“ отчита високия професионализъм на Филева. В мандата й като Председател на общински съвет Куклен, под нейно ръководство са взети целесъобразни и навременни мерки за подобряване на местните ангажименти, дейности и общински услуги.

Нейната визия за бъдещото управление предполага в нейния мандат като кмет, да бъдат изпълнени сериозни инвестиционни и инфраструктурни мероприятия, и да бъдат постигнати много по-добри резултати в местните политики - се казва още в документа. Според коалицията очакваните политики ще допринесат, населените места в общината да се развиват и да се подобрят възможностите за работа и качеството на живот.

От коалицията "ПП-ДБ“ също така декларират, че управляваща формация ще окаже пълно съдействие на Елена Филева като кмет на община Куклен за постигане на заложените приоритети в управленската й програма и за разширяване на възможностите, които стоят пред хоризонта за развитие на общината.

В състава на местна коалиция “Партия Консервативна България“ влизат "ЗС Александър Стамболийски“, ПП “Партия Консервативна България“, КП “Заедно за силна община“, Коалиция“Левицата!“, ПП “Има такъв народ“, ПП “Български Възход“, ПП“ВМРО-Българско национално движение“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Регионални новини:
Известни спортисти и ученици се включват в благотворителната камп...
Ужасен сблъсък на един от най-опасните пътища, свързващ Пловдив с...
Голямо пловдивско село е едно от малкото места у нас, където се о...
В пловдивско село направиха първа копка за нов водопровод
Човек на Слави Трифонов стана заместник-кмет в община "Родопи"
Ремонти на тротоари и обособяване на нова търговска зона в "Запад...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).