ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Шофьорка: Снощи аз и моите две малки деца щяхме да умрем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:31 / 09.09.2024Коментари (3)13895
© Google
Снимката е илюстративна
Млада дама разказа за кошмара, който е преживяла снощи по пътя Асеновград - Тополово. Тя е ужасена, че заедно с двете и деца са можели да загинат заради поредния пътен джигит.

Жената е споделила подробно за случилото се в социалните мрежи и желае институциите да се задействат и да приемат предложението й за премахването на пътните мантинели.

Публикуваме историята й без редакторска намеса:

"На този участък снощи към 20:00 часа аз и моите 2 малки деца, на 4 и на 7, щяхме да умрем.

В насрещното платно колоната стигаше до Мулдавския разклон, но някой смелчага, изнервен, надрусан или пиян, все ми е едно, реши, че трябва да изпревари 20 коли, за да стане пръв.

Зад мен хората съдействаха, виждайки какво се случва и всички спряхме, защото нямаше къде да отбием. Пътят е тесен, няма отбивки и е от двете страни с мантинели. Път-съучастник на убиеца.

Ако колоната в насрещното движение не беше схванала какво се случва и не бяха започнали да си примигват, за да спрат и те, днес нямаше да Ви пиша този пост. В последните метри убиецът се движеше поне със 150 км/ч.

Затова предлагам да действаме и да поработим в насока за демонтиране незабавно на голяма част от мантинелите-съучастници на убийците, за да можем поне тези, които искаме да се спасим, да го направим, като отбием някъде.

Ако има депутати от Асеновград, които искат да съдействат, моля да се свържат с мен, за да подготвим въпроса за броя на ПТП-тата и починалите след великия ремонт на участъка Асеновград - Тополово."

Граждани веднага припознаха проблема й.

"Абсолютно подкрепям идеята! Това са най-безсмислено и некадърно наслаганите мантинели заедно с тези от околовръстното на Пловдив."

"Пътят наистина е много опасен. Не вярвам някой от общинските управници да обърне внимание на това. Трябва ние всички заедно да направим нещо. Аз пътувам всекидневно по този път. Попадала съм в страшни ситуации заради такива шофьори. А разклонът за Мулдава си е предизвикателство и чист късмет."

"Категорично подкрепям идеята ви!През този път преминавам с чувството на клаустрофобия и страх от ограничения тесен път, без никакъв шанс за реакция при необходимост!"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Трябва да имаме активно и будно общество. Протести, протести, протести, протести....до дупка. И в чужбина има такива джигити,но са 90 % по-малко. И полицията ги знае и пак едни и същи неща. В град Пловдив всяка вечер се събират пред Декатлон. Като стане 23:00 и се започва едно форсиране на гуми, дрифтове, гонки.....
+2
 
 
Много бързат винаги с тези мантинели, добри парички падат явно. И понеже няма бюджет за полагане на банкет, но има бюджет за мантинели, директно ги слагат непосредствено където свършва асфалта. Без грам размисли относно колко опасно е това за движещите се по пътя.
+5
 
 
Всеки ден се сблъскваме с подобни безмозъчни съшщства. Ето например вчера тръгнахме на разходка към Кукленския манастир, зад нас имаше колона от коли, всеки спазваше дистанция, всички се движихме с 30 км/ч, защото пътят е много тесен, до момента в който на един от завоите не видях как един пикап Тойота влиза в завоя направо от насрещното и се движи с поне 70-80 км/ч по надолнището. Замислих се какво би се случило, ако в този момент бях на самия завой...замислих се за всички семейства зад мен, които също бяха на секунди от безмозъчното същество, незачитащо човешкия живот на хората около себе си. Чудя се, защо полицаите са по храстите? Защо не са там, където наистина има нужда? Кое е по-нужно, да пълним хазната или да спасяваме животи? Просто сравнявам държавата с малоумния шофьор, който срещнах вчера...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
ДЮШ на ПФК Локомотив (Пд)
Предаване "Цветовете на Пловдив"
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: