Синът на убития в Пловдивско се закани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:04
6601
"Няма да оставим нещата така!!! Дай ми сили там горе, където си !! Почивай в мир, татко!" Това написа на Фейсбук профила си и сподели снимка с убития си баща Нено Кисьов.

Репортер на "Блиц" разговаря с 24-годишния млад мъж, който сподели, че е в потрес от неочакваната загуба на баща си. Момчето се прибира спешно от Германия, където работи.

Той недоумява какво е предизвикало това зверство. Потвърди пред медията, че става въпрос за имотен спор и че преди 8-9 месеца баща му е спорил с двама братя роми, които си купили къщи в близост до нива на семейство Кисьови. Ромите имали претенции за част от нивата. 

"За каквото и да е била кавгата, бива ли заради имот да се извърши убийство? Отиде си човекът без време“, вайкат се местни хора, роднини и приятели на жертвата от Столетово. 

Снощи в карловското село Столетово Борис Кьосев беше убит при наръгване с нож. За зверството над 48-годишния мъж единият от двамата братя е арестуван.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2):
07.10.2024 МВР Пловдив потвърди убийството на 48-годишен мъж
07.10.2024 Мъж е убит в село в Пловдивска област
Още новини от Регионални новини:
Жителите на Труд: Линия 1 е единствената възможна връзка с Пловди...
Предприемач от Асеновград: Писна ми! Зарязах доходоносния си бизн...
Мъж е убит в село в Пловдивска област
Тежко ранени са две жени при катастрофата на Подбалканския път
Община Асеновград предприе крути мерки
Директорът на хасковския театър: Аз съм крадец


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).