ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Служители не успяха да стигнат до работните си места в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:23 / 04.09.2024Коментари (2)23118
©
От понеделник, 9 септември, ще бъде възстановен транспортът от Войводиново до Пловдив и обратно. "Късно снощи бях сигнализиран от кмета на Войводиново, че превозвачът, който има сключен договор с Община Пловдив и обслужва линия 15, е преустановил дейността си.

От фирмата "Автотранс Чолаков“ не сме получили уведомление за спиране на движението на автобусите до Войводиново и обратно. Вчера пътуващите не са успели да стигнат до работните си места в Пловдив, тъй като е липсвала информация за внезапното решение на превозвача. Веднага след получаване на сигнала от Димитър Тосев се самосезирах и свиках екипа си за търсене на варианти за справяне с казуса.

Ние сме отговорна администрация и ще намерим решение жителите на селото да бъдат извозвани с автобуси до областния център и обратно. Няма да допусна децата да не могат да отидат на училище за първия учебен ден“. Това заяви кметът Димитър Иванов по време на работна среща, на която присъстваха кметът на Войводиново Димитър Тосев, общинският съветник Димитър Чолаков от селото, заместник-кметът на общината инж. Петър Минков, както и експерти, които отговарят за транспортната мрежа. Разгледани бяха варианти, които спешно да решат проблема с транспорта на жителите на Войводиново до Пловдив и обратно.

Заради археологическите разкопки, които ще продължат минимум 140 дни, превозвачът "Автотранс Чолаков“ на линия номер 15 отказа да се движи до Войводино. Създаденият проблем с транспорта е от компетентността на Община Пловдив, която има договор с превозвача, но рефлектира върху жителите на Войводиново.  

Община "Марица" има готовност да осигури всичко необходимо, за да бъдат обслужени пътуващите до областния център. "Преди години изпълних желанието на жителите на Войводиново да ползват автобус 15, за да се придвижват до Пловдив. Оттогава започнаха проблемите с нередовното обслужване на линията и с неспазването на графика. Възникналата кризисна ситуация ни принуждава да вземем мерки, за да решим проблема.

За нас е абсурдно без предупреждение от фирмата-превозвач, да се преустанови движението на автобуси, на които разчитат ежедневно стотици хора, пътуващи от Войводиново до Пловдив и обратно. Въпреки че община "Марица" няма договор с фирмата-превозвач, ще намери алтернативен вариант и ще осигури транспорт на пътуващите. За нас жителите на общината са приоритет и винаги могат да разчитат на адекватното решаване на техните проблеми от моя страна и на моя екип“, категоричен е кметът Димитър Иванов.


Още по темата: общо новини по темата: 18
10.09.2024 »
09.09.2024 »
04.09.2024 »
04.09.2024 »
03.07.2024 »
28.05.2024 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Единственото хубаво нещо което е направил Кмета на Марица са хотелите му на язовир Батак. Много са хубави и добре поддържани. С всеки следващ мандат се разширява и разширява ама то е така "Пари при пари отиват". Иначе това че не знаел за нещо си в община Марица - не е голям проблем. След няколко седмици, месеци или през другия мандат ще го реши проблема.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Пешеходният мост в Пловдив става общински
Лято 2024
Природни стихии
Край с хартиените медицински бележки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: