Социално-икономически и политически реалности в земеделието обсъждат на форум в Пампорово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:59 / 20.09.2005
840
Две сесии са предвидени за днес в рамките на Европейският форум за опазване на природата, предаде радио "Фокус" - Смолян. Първата е на тема “Социално-икономически и политически реалности на днешния ден в областта на земеделието и бъдещата селскостопанска политика”. Втората сесия е на тема “Интеграция на социалните, икономическите и екологичните цели в планинските райони на България в контекста на присъединяването към ЕС”. По тази тема днес ще говори Вяра Стефанова от Министерството на земеделието и горите. В края на деня участниците в Европейския форум ще гледат видеоматериал за миграционната паша и пастирството в Румъния.

Радио "Фокус" припомня, че Европейският форум за опазване на природата, който се провежда в Пампорово, е организиран със сътрудничеството на Дунавско-карпатската програма на Световния фонд за дивата природа с подкрепата на Министерството на земеделието и горите – България, Министерството на околната среда – Франция, Швейцарската агенция за развитие и сътрудничество и Главна дирекция “Околна среда” на Европейската комисия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).