Тежка катастрофа на пътя Пловдив-Карлово - двама загинали и четирима ранени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:50 / 10.10.2004
801
Двама души са починали, а четирима са ранени и настанени в болница след тежка катастрофа, станала вчера на пътя Пловдив-Карлово, съобщиха от РДВР.
Инцидентът е станал около 14 часа, когато лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от Найден А. (38) от Пловдив, внезапно навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в “Шкода” с водач Венцислав П. (54) от Троян. От сблъсъка 19-годишната пътничка до шофьора в опела Елена К. от Враца е загинала на място. По-късно в болница е починала Лиляна С. (45) от Троян, която е пътувала до шофьора в шкодата. С мозъчен кръвоизлив и множество травми в болница е настанена Татяна А. (27) от Пловдив, а Галина Р. (42) от Пловдив е получила черепно-мозъчна травма. И двете жени са пътували в опела. Водачите на двата автомобила са с контузни рани по главата и тялото.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бивш военен пилот за инцидента край "Граф Игнатиево": Избрали са ...
Едно от най-близките до Пловдив села: Това е подигравка, няма да ...
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Такава опашка България не помни!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).