Три жалби до момента постъпиха в РИК-Пазарджик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:24 / 25.06.2005
1072
Изборният ден започна нормално във всичките 350 секции в Пазарджик, съобщи председателят на комисията Стойко Власев. Три са постъпилите до момента жалби, като две от тях са от следобедните часове на предизборния 24 юни. От водача на Евророма в Пазарджик Борислав Даскалов е получен сигнал за инцидент в ромската махала „Изток“ на Пазарджик. Там симпатизанти на ДРОМ и на Евророма са се сбили. Наложило се е намесата на полицията. Двама са задържани за няколко часа и до снощи вечерта са били пуснати.
За отнето право на последно предизборно изявление по общинското радио в Пещера е сигнализирала председателката на предизборния щаб на НДСВ в Пещера Марияна Узунова. Жалбата до РИК е подписана и от кандидата за народен представител Елена Куцева и

Неделчо Рядков, координатор на НДСВ. Жалбата обаче е отхвърлена, тъй като е изтекъл законноустановения срок от 24 часа.
Днешната първа жалба е постъпила около 8:20 ч В секция №20, намираща се в Минералната баня в Пазарджик застъпник на Народен съюз е влязъл със значка на ревера на БНС. Председателят на РИК Стойко Власев лично е проверил сигнала, който се е оказал основателен. Застъпникът на БНС е снвалил значката си и изборният ден е продължил нормално.

Информацията е на Pa-media.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо
Едно от най-големите и близки до Пловдив села обмисля да се отдел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).