Трима загинаха, четирима са ранени при тежка катастрофа в Пазарджишко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:06 / 18.04.2005
1352
Тежка автомобилна катастрофа отне живота на трима души. Сред загиналите е 10-годишно момиченце. Други две деца, на 5 и 6 години, са с травми. Пострадали са общо 7 човека. Инцидентът е станал в неделния следобед на кръстовището на пътищата Пазарджик - с. Ветрен и с.Карабунар - гр.Септември. Причината за инцидента е отнето предимство. Водачът на лек автомобил “Фолксваген Голф” - 35-годишният П.И. от София, не спира на знак “Стоп” и се врязва странично в лек автомобил "Ауди" с водач Б.Х., на 32 години, от Септември. В автомобила са се возели общо 7 човека, три от които деца. Едно от тях – 10-годишната М.М. е изхвърчала на десетина метра от колата и е починала. На място са убити 63-годишният Е.Б. и съпругата му А.Д. 55 г., и двамата от София. Те са се возели в “Голф”-а. В ортопедичното отделение на пазарджишката болница са настанени петима мъже и жени. Сред тях е и водачът на неспрелия на знака “Стоп” автомобил. С травми са и две момченца, на 5 и 6 години, пътували в “Ауди”-то.
По случая е образувано следствено дело. От полицията в Пазарджик са категорични, че водачът на “Голф”-а носи изцяло вината. Колата му не е оставила и сантиметър спирачен път, уточни говорителят на РДВР - Мирослав Стоянов. Информацията е на PA media.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Едно от най-близките до Пловдив села: Това е подигравка, няма да ...
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Жители на пловдивско село блокираха пътя за Карлово
Кола "полетя" от Асеновата крепост, шофьорът оцеля по чудо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).