Утре представят 3D модел на Асеновата крепост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:32 / 12.11.2012
1317
Утре в 11 часа в 305 зала в общината екипът, изготвил ГИС-система по проекта "Асеновград - свещената порта на Родопите", ще направи представяне на своите продукти. 

"Eсри България" ООД разработи географска информационна система (ГИС). Системата е на 3 езика български, английски и руски. Чрез нея посетителят може да получи необходимата информация за места за посещение. ГИС дава възможност да се посочи на карта, както местоположението на отделните обекти, така и да се представи цялата текстова и документална информация, включително със снимки, видео материали, графики и триизмерни изображения. Отделно са посочени подходите към обектите. 

Може да се види 3D модел на крепостта, както и виртуална разходка из цялата крепост. Тази информация ще бъде публикувана в Интернет портала на община Асеновград, както и на 5 информационни киоски.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).