В Асеновград Силвия Хубенова ще готви ястия с децата от "Таню Войвода"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:26 / 20.11.2012
1328
"За Деня на християнското семейство се връщам в Асеновград от София специално, за да сготвя ястия за една истинска семейна трапеза заедно с децата от Дом "Таню войвода". Ще ми помагат младежите от ГЕРБ Асеновград, които са стари приятели с децата, лишени от родителски грижи. Смятам, че е важно на този празник те да почувстват топлина и въпреки, че тя не е тази като в истинското семейство, зная, че ще я усетят". Така народният представител Силвия Хубенова коментира инициативата си за отбелязване 21 ноември като Ден на християнското семейство. Точно в 16 часа тя и младежите ще започнат да приготвят кулинарни изкушения с децата от Дома в Асеновград като едно голямо семейство. 

В понеделник, отново по повод Деня на християнското семейство, в новата библиотека на читалище "Родолюбие" Хубенова и Жени ГЕРБ Асеновград посрещнаха дами от различни професии, с които дискутираха въпроса за мястото на семейството днес. Присъстващите останаха силно впечатлени от беседата на богослова Щерю Паскалев за християнските ценности и нравствеността, която и днес семейството трябва да възпитава у децата. 

Хубенова отправи приветствие към асеновградчани и благодари на читалището за домакинството като подчерта, че то е духовният център на култура и наука и днес. Специална благодарност получиха жените от Асеновград, защото те са тези, които, по думите й, съхраняват семейството.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).