В Пазарджик събраха пари за бронзовия медалист по джудо от Атина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:49 / 12.09.2004
1981
По повод достойното представяне на джудиста Георги Георгиев на Олимпийските игри близки и приятели от бизнес средите в Пазарджик събраха почти 8 хил. лева, съобщи PA media. Сумата е връчил в петък главният експерт на спортното министерство за региона Йордан Биков. По-голямата част от дарителите са пожелали да останат анонимни. Сред тях са собствениците на автокомплекс “Оги” Ганчо и Георги Загорски, дизайнерката Вергиния Здравкова и нейният съпруг, Спас Караджов и други.
Това е първата премия, която получавам, след завръщането ми от Атина, споделя джудистът. Той още не е получил обещаните от спортното министерство 25 000 лв. за бронзовия медал, който спечели на олимпиадата в Атина. Според него те закъсняват, тъй като е необходимо време за обработване на документацията. Премии получават не само призьорите, поясни Георгиев.
Йордан Биков съобщи, че председателстваната от него Комисия по спорта в Общинския съвет ще внесе предложение за гласуването на награда от 10 хил. лева в знак на признание за успеха на бронзовия медалист.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бивш военен пилот за инцидента край "Граф Игнатиево": Избрали са ...
Едно от най-близките до Пловдив села: Това е подигравка, няма да ...
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Такава опашка България не помни!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).