В Пазарджишка област отбелязват деня на българската община

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:34 / 12.10.2004
1320
12 -ти октомври е Денят на Българската община. Той ще бъде отбелязан във всички общини в Пазарджишка област, съобщи радио Деж. На площад "Константин Величков" в Пазарджик в 11:00 часа тържествено бе издигнат флагът на града. В 14:00 часа започна тържествената сесия на общинския съвет. Вечерта празникът ще бъде полят с коктейл в ресторант "Тракия".
В Панагюрище празникът ще събере бивши и настоящи служители на общината, които по традиция се събират в ресторант "Ловен Дом" в града.
В Ракитово, по повод 12- октомври, ще почерпят кметът Димитър Андонов и председателят на местния парламент Юсеин Съитев.
Велинградските общинари прогнозират среща след обяд в малката зала на общинската сграда.
Община Пещера обяви ден на отворените врати в общинска администрация, на който кметът Георги Петърнейчев ще отчете пред медиите свършеното от началото на мандата му досега.
Всички служители на община Пещера ще носят празнични отличителни знаци.
В Белово празникът ще бъде почетен в четвъртък и петък, а в Батак с поздравително писмо от председателя на общинския съвет инж. Илия Станков. В писмото се изказват искрените благодарности към работниците в общината и поздрави за добре свършената работа. От Батак припомнят, че общината е една първите религиозни общини създадени в България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бивш военен пилот за инцидента край "Граф Игнатиево": Избрали са ...
Едно от най-близките до Пловдив села: Това е подигравка, няма да ...
Разясняват е-досие в Асеновград
МВР Пловдив: Ученици откраднаха от автосалон мотор за 20 000 лева...
29-годишна е шофирала колата, полетяла от Асеновата крепост
Такава опашка България не помни!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).