ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
В Родопите изпълняват ужасяващи ритуали и магии за разваляне на семейства
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:18 / 18.10.2024Коментари (0)311
©
Ужасяващи ритуали и магии за разваляне на семейства в Родопите се поръчват при гледачки, религиозни фигури и онлайн практикуващи този вид доходоносен занаят. Умопомрачени членове на семейството, колеги и любовници плащат луди пари, за да постигнат целите си чрез подобни окултни техники. Това разкриват отлично запознати със зловещите случки, цитирани от 24rodopi.com.

Дейността се е превърнала в доста развит и печеливш бизнес за много хора, които твърдят, че притежават свръхспособности. Те се възползват от лабилното психично състояние на клиентите, които искат да навредят на нищо неподозиращи хора, използвайки техните съвети и услуги.

Някои от така наречените екстрасенси обаче категорично отказвали да използват възможностите си за подобни злокобни деяния или искали прекалено много пари, за да направят желаното от тях. В интернет също е пълно с всякакви уроци по магии, проклятия и ритуали, както и наръчници как точно да отмъстите или елиминирате някого чрез вещерски практики.

Хора от този занаят разказват, че най–чести клиенти за ползване на подобен тип услуги са жени, които са предимно свекърви, етърви, колежки или любовници. Главната причина, мотивирала ги да стигнат до неистовото желание да причинят зло или смърт на жертвите си, била завист.

Фрапантни случаи има много, както и фатални - дали в резултат на направените вещерски деяния или чиста случайност, никой не може да потвърди. Тези ритуали се извършвали предимно нощно време на гробища, изоставени сгради, градски паркове и гори.

Някои от тях звучат точно като сцени от филми на ужасите. Например, един от най–популярните, които се използвали за разваляне на семейство, е бил да се купят две свещи, да се стискат докато станат една, и с нея да се напишат имената на съпрузите. После се поставяли и запалвали на място, където вярващите палят свещи за успокоени душите на починалите. 

В пресен гроб пък се заравяли снимки, дрехи или предмет, принадлежащ на жертвата, като по този начин наскоро починалият се предполагало, че трябва да вземе със себе си човека, чиято снимка или предмет са заровени в гроба.

Пръст от гроб също така се вземала и се ръсела под постелката на вратата или в някое скрито място на жилището на жертвата.

Други интересен случай е да се вземе кичур коса от мишената и да върже за уловена змия, за да не се развали никога магията.

Откровените идиотизми не свършват дотук. Свекървите пък най–често обръщали две лъжици на обратно и ги скривали в стаята на младоженците, както и хвърляли омагьосани игли по всевъзможни места, за да ги разделят.

Прелъстените и изоставени любовници пък имали само за цел да елиминират съпругата и децата на похотливия съпруг, за да му отмъстят и да стане техен. Те често се появявали по работните места на съпругите или детските градини и училища на децата, правели им "омагьосани“ подаръци, разкриват запознати.

Завистливите колежки също подарявали съмнителни подаръци и черпели по най–различен повод жертвата си, и на ум наричали най–различни заклинания, за да я урочасат.

Психолози и психиатри са на мнение, че такъв тип хора са с тежки психични разстройства, някои от тях и с хронични такива, нуждаещи се от спешно лечение при специалисти.

Потърпевши от такива деяния препоръчват на хората да бъдат много внимателни какво вземат като "подарък“ и с кого общуват.

Занимаващите се с подобни дейности са хора, които са психично неуравновесени, изпълнени с гняв и са опасни за обществото  Подобен тип поведение няма как да бъде разпознато от човек, който не изпитва подобни емоции и няма за цел да вреди на някого.

Четене на повече литература, поне за обща култура, стриктна хигиена на общуването, вяра в Бог. Това са засега част от методите, които могат да ви предпазят от такива хора и техните намерения.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Почина Лиъм Пейн
Локо в Първа лига, сезон 2024/2025
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: