Виолета Христодулова: Трябва да оставим на децата си модерна, подредена и просперираща община

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:30 / 21.10.2023
3562
Слънчевият октомврийски ден и Куклен театър "Слънчо“ събраха днес в новия парк Гарваница в село Труд десетки деца и техните родители. По покана на Красимир Минков и Виолета Христодулова малки и по-големи деца се забавляваха с игрите и закачките на актьорите, които превърнаха днешният съботен ден в истински празник.

"Децата са тези, които дават смисъл на всичко, което правим. Те са тези, на които трябва да оставим община Марица модерна, чиста и подредена. Затова и нашата програма е ориентирана към промяна на статуквото.“ сподели с жителите на село Труд кандидатът за кмет на община Марица, с номер 1 в бюлетината. За Виолета Христодулова, която е директор на училището в село Рогош, образованието на децата, развитието на техните творчески таланти, а на по-късен етап - тяхната професионална реализация на територията на общината са от особена важност. Затова приоритет са свързването на професионалното образование с потребностите на местната икономика и последваща реализация чрез засилване на връзката "Училище–Бизнес-Община". За Красимир Минков, кмет на село Труд, и кандидат за следващ мандат, чиято гордост са и парка, и изградените в него спортни площадки, осигуряването и ползването на спортните бази от децата и младежите безплатно е част от ангажиментите, които и днес спазва. Виолета Христодулова от своя страна се ангажира парк Гарваница да не е единственият такъв на територията на общината, а в ключови за младежта райони да има високоскоростен оптичен Интернет и Wi-Fi зони.

В парка Гарваница днес бе и шатрата за събиране на подписи за запазване на Трети март като национален празник. За каузата, подкрепена в община Марица единствено от кандидатите с номер 1 в бюлетините, се включиха десетки жители на село Труд.

Виж коментарите (0)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Регионални новини:
Известни спортисти и ученици се включват в благотворителната камп...
Ужасен сблъсък на един от най-опасните пътища, свързващ Пловдив с...
Голямо пловдивско село е едно от малкото места у нас, където се о...
В пловдивско село направиха първа копка за нов водопровод
Човек на Слави Трифонов стана заместник-кмет в община "Родопи"
Ремонти на тротоари и обособяване на нова търговска зона в "Запад...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).