Зам.-окръжният прокурор на Смолян изваден мъртъв от язовир Кърджали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:18 / 16.10.2012
2867
Зам.-окръжният прокурор на Смолян Христо Василев е изваден мъртъв от язовир Кърджали. Водолазен екип е открил трупа му в 7,15 часа тази сутрин в района на ардинското село Китница.

51-годишният Василев бил там на риболов в понеделник. За последно се чул с близките си по телефона около 10 часа, след което спрял да отговаря.

Късно снощи е подаден сигнал в РУП-Ардино за изчезналия. Незабавно са били организирани издирвателни действия. Един от районните инспектори най-напред открил прокурорския автомобил "Сузуки". След това на брега били намерени дрехите и въдицата му. По първоначални данни най-вероятно се е подхлъзнал и е паднал във водата. Няма улики за насилствена смърт. Трупът ще бъде транспортиран за аутопсия в кърджалийската болница.

Местните смятат, че може да е било нещастен инцидент, тъй като Василев бил страстен риболовец. В понеделник обаче жителите от Китница са забелязали само една кола в района.

"При нас често идват рибари от Смолянско и от Пловдивско, този човек не съм го виждал никога. Мястото, където е станал инцидентът, е скалисто, явно се е подхлъзнал", коментира кметският наместник на селото Сами Мюмюн.

До момента от Окръжна прокуратура Кърджали не е подадена официална информация по случая.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).