Започва изграждането на хидравлични прагове на река Въча

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:47 / 18.10.2012
1164
Преди началото на строително-ремонтните дейности областният управител и кметът на община Кричим Атанас Калчев организират среща с жителите на заинтересованите населени места.

На нея те ще бъдат запознати с условията и подробностите по изпълнение на проекта. Срещата ще се проведе в град Кричим, на 23 октомври, от 17.30 часа, в големият салон на НЧ "Пробуда - 1912 г."

На 15 октомври областният управител подписа договора за извършване на строително-монтажни работи на обект "Хидравлични прагове на река Въча в района на помпена станция "Кричим - Устина".

Фирмата, избрана да извършва изграждането на праговете, е "Стройинжект" АД - София, представлявана от Катя Попова. Приблизителната стойност на строително-монтажните работи е 300 000 лева. Инвестиционният контрол ще се осъществява от Областна администрация - Пловдив.

Хидравличните прагове се изграждат с цел да бъде възстановено нормалното водоснабдяване на Кричим и село Устина през месеците на върхова консумация на вода. Срокът за изпълнение на договора е 49 календарни дни.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Завод за кроасани в пловдивско село отива в историята, търсят му ...
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Откриха 81-годишна пловдивчанка в безпомощно състояние, загубила ...
Последната информация от полицията за пожара на АМ "Тракия"
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Печеливш доскоро месокомбинат и месарница отиват в историята, ЧСИ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).