Започва традиционнeн панаир в Смолянско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:06 / 05.10.2007
1036
Традиционният Устовски панаир ще се проведе от днес до 7 октомври. Организатор на проявата е община Смолян. Посетителите ще открият изключително разнообразие от селскостопански, промишлени и търговски изделия, различни видове услуги, животни. Както и досега, панаирът ще бъде разположен в централната част на квартала.

Люлки, катерушки, пързалки, надуваеми крепости, виенско колело и редица други забавления ще привличат децата и техните родители. По традиция най-много от всичко ще бъдат кръшните народни хора, на 6 октомври от 16.00 часа на площад "Възраждане" ще свири Виевската фолклорна група с ръководител Емил Узунски.


За да бъде гарантирана безопасността на движението и подсигурен обществения ред, ще бъде спряно движението на всички МПС по улиците: "Пазарска" в участъка от кръстовището на ул. "Тракия" до кръстовището на ул. "Васил Райдовски" при Маданския мост; ул. "Братан Шукеров" в участъка от кръстовището на ул. "Продан Табаков" до кръстовището на ул. "Пазарска", както и отсечката до магазин "Никра" в района на пазара за времето от 6.00 до 22.00 часа на 7 октомври. За посетителите на панаира е определен временен паркинг в градината до Пенсионерския клуб и по ул. "Братан Шукеров".



Източник: радио "Фокус" - Смолян

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Кола се приземи в лозята на Куклен
Отлична новина за селото, в което живеят много богати пловдивчани...
РП-Пловдив разследва пожара, пламнал в един от най-големите завод...
Мъж влезе с дървен кол у съседи, пратиха го в болница, тръгна си ...
Голям пожар в завод край Пловдив!
Върнаха сутрешната гимнастика в училище на 12 км от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).