Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Майка на 8 деца стана врачка, за да залага пари в хазартни игри
Автор: Адриана Георгиева 08:55 / 27.01.2021Коментари ()1997
©
Майка на осем деца, пристрастена към хазарта, станала врачка и започнала да разваля черни магии срещу заплащане, но не за да помага на семейството си, а за да задоволи собствените си нужди като прави залози в различни игри.

Финансите в семейството на жената не достигали от известно време, защото само мъжът й работил, а децата били на възраст между 2 и 15 години. Така майката се захванала с новата си "професия". На 8 март 2019 година тя пристигнала в Пловдив и случайно срещнала пловдивчанка, на която внушила, че й е направена черна магия, която може да развали, но трябва да заплати за услугата. Жената първоначално не повярвала, но "врачката" с различни способи успяла да я убеди, дори, че заклинанието било направено от собствената й майка и спешно трябвало да се действа. Жертвата се хванала на въдицата и решила, че над семейството й тегне черна магия. На различни дати в продължение на 3 месеца  пловдивчанката предавала различни суми за извършените "услуги“ по разваляне на магията. Щетите, които многодетната майка причинила били в размер на 21 700 лева. 

Накрая пострадалата се усетила, че е попаднала в капан и се обърнала към органите на реда. Този четвъртък хазартната жена ще отговаря пред съда за измамата си.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Maika-na-8-deca-stana-vrachka-za-da-zalaga-pari-v-hazartni-igri-1044079
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.