Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Седем тежко пострадали при катастрофи в Пловдивско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 29.08.2004Коментари ()1724
©
Седем човека пострадаха при пътно-транспортни произшествия вчера по пътищата на региона, съобщи пресцентърът на РДВР - Пловдив. Двама души са пострадали след катастрофа, станала вчера на пътя с.Калояново - с. Житница. Около 21.30 часа лек автомобил “БМВ”, управляван от С.Б. на 47 г. от Пловдив, блъска неосветена каруца на пътното платно с водач И.П. на 82 г. от село Житница. В болница са настанени И.П. със счупена дясна ръка и пътуващата с него М.П. на 80 г. със счупен крак. По първоначални данни причината за инцидента е неправилно движение на каруцата на пътното платно без сигнална лампа.
Четирима души са пострадали след тежка катастрофа, станала вчера на пътя Кричим-село Куртово Конаре. Около 21.30 часа лек автомобил “Мерцедес”, управляван от 18-годишния А.Г. от Пловдив, на ляв завой напуска пътното платно и се преобръща в крайпътен имот. Шофьорът на колата е настанен в болница с мозъчно-черепна травма, а пътуващите с него –две момичета на 15 и 16 години и 18-годишният В.П., са с охлузвания по тялото. Причините за инцидента са в процес на изясняване.
26-годишна пловдивчанка е с контузия на гръдния кош след пътен инцидент, станал вчера на кръстовището на бул.”Н.Вапцаров” и ул.”Геров” в Пловдив. Около 11.30 часа лек автомобил “Пежо”, управляван от А.Д. (25) от Пловдив, при извършване на ляв завой, блъска “Москвич” с водач С.В., след което се удря в паркирано”Ауди”. При инцидента е пострадала Т.И. (26), която е пътувала на задната седалка в “Пежо”-то. По първоначални данни причината за катастрофата е отнемане на предимството на “Москвич”-а от страна на “Пежо”-то.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sedem-tezhko-postradali-pri-katastrofi-v-Plovdivsko-1133
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.