Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Съдът оложи дело за заплахи към бизнесмените Вълчо Арабаджиев и Дончо Жеков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:25 / 10.01.2006Коментари ()3321
©
Заради неявяване на бизнес семейството Маринела и Вълчо Арабаджиеви пловдивският Районен съд отложи делото срещу обвинения за заплахи Осман Шакиров за април.

Шакиров е обвинен за отправяне на заплахи към бизнесмените Вълчо Арабаджиев и Дончо Жеков. Близо месец той ги заплашвал в Бургас, Пловдив и на остров Мавриций. Разпитаният днес Дончо Жеков разказа, че през август 2004г . е получил два заплашителни СМС-а на мобилния си телефон и искане за 10 хил. долара откуп. Според свидетеля мотивът е стара вражда и намесени бизнесинтереси на конкурентни фирми от бургаско. Жеков обяви, че няма претенции към подсъдимия Шакиров и не приема сериозно отправените преди година заплахи. Съдът задължи при явяването си за следващото съдебно заседание Вълчо и Маринела Арабаджиеви да представят медицинското свидетелство, с което се удостоверява невъзможността да се явят днес в съдебна зала. Информацията е предоставена от радио Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sudut-olozhi-delo-za-zaplahi-kum-biznesmenite-Vulcho-Arabadzhiev-i-Doncho-Zhekov-13490
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.