Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нов провокиращ еротичен клип от Кали
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:44 / 19.01.2006Коментари ()14238
©
„Другата” е чувствена балада. В нея Кали пее за измамната любов, на която дълго време е била посветена и изневярата като следствие на тази неистинска любов. Има два варианта на песента с различен аранжимент, изпяване и стилово звучене.

В първия вариант аранжиментът е на Цветан Спасов и песента е включена в компилацията „4 рози ” на Ара мюзик, която вече e на пазара.

Вторият вариант е по аранжимент на Ясен Козев /Булгаро/ и към него Кали засне видеоклип. В солата на парчето са използвани живи инструменти – саксофон и кларинет. Парчето е естествено продължение в непрестанното музикално развитие на Кали, следващо желанието й да експериментира и да налага различно етно звучене. „Другата” е силно въздействаща и емоционална песен.

Режисьор на видеото е Георги Мичев, оператор - Момчил Христов. Клипът е много еротичен по един новаторски и уникален начин. Еротиката е скрита и красива, едновременно с това нежна и романтична. В много от сцените Кали е чисто гола, покрита единствено с черното тяло на котка или в прегръдките на модела Владимир Стаматов. “Голотата ми не е самоцел, просто подчертава емоционалното състояние!”, споделя Кали.

Очаквайте видеоклипа на “Другата” по музикалните телевизии “Фен” и “Балканика”!

Песента ще влезе в шестия албум на Кали, по който работи в момента и който ще бъде факт през пролетта.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Nov-provokirasht-erotichen-klip-ot-Kali-13707
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.