Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Двама военнослужещи задържани за наркотици в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:52 / 08.09.2004Коментари ()2961
©
Двама мъже са задържани вчера от полицейски автопатрул на ул.”Ландос” в Пловдив за притежаване на наркотични вещества, съобщи РДВР. Около 13 часа служителите спрели за проверка военнослужещите Михаил Н. на 21г. и Атанас А. на 25 г. и открили у тях 9 пакетчета хероин. Материалите са предадени във Военна прокуратура-Пловдив.

Други трима пловдивчани са задържани вчера за 24 часа в ареста на VІ РПУ вчера, след като се опитали да изхвърлят шест пакетчета с хероин и две хапчета, наподобяващи “Ривотрил”. Полицейски автопатрул забелязал до входа на Централни гробища на бул.”Мария Луиза” в областния град паркиран лек автомобил “ВАЗ 2101”. В колата били пловдивчаните Йордан К. (25), Иван Б. (26) и Анастасия И. (21). Когато забелязали приближаващите полицаи, младежите се опитали да изхвърлят наркотика.

За 24 часа в ареста на ІІ РПУ за притежаване на наркотични вещества вчера са задържани и трима души от Брестовица. При проверка на лек автомобил “ВАЗ”, в който са пътували Асен Й. (23), Любен Д. (21) и Павел Г. (23), последният изхвърля на пода на колата черна капачка с жълтеникаво-кафява течност. По случая е образувана преписка. Материалите ще бъдат докладвани в ОСС-Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dvama-voennosluzheshti-zadurzhani-za-narkotici-v-Plovdiv-1413
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.