Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Депутат от „Атака” пребил друг националист
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:49 / 09.02.2006Коментари ()1394
©
Зам. председателят на партия „Атака” и депутат Павел Чернев е пребил членове на политическия съвет на Български национален съюз, съобщиха от съюза. От там твърдят също, че още четирима души са помогнали на Павел Чернев в саморазправата.

Инцидентът е станал снощи, след като Андриана Митева (27г.), и Ивайло Дачов (35 г.) от националистическата организация са излизали от телевизия СКАТ след тяхно участие в коментарна рубрика на медията. Членовете на БНС са били поканени, за да обсъждат отзвука от убийството на двете момичета от Пазарджик и отношението на младите патриоти към това.

Свидетел на побоя станал и водещият на дискусионното предаване. Депутатът му поискал сметка защо допуска хора от Български национален съюз да участват в СКАТ, заявявайки, че това кой говори по тази телевизия определя „Атака”.

“В продължение на двадесет минути четиримата биячи, предвождани от Чернев нанасяха удари в областта на главата, краката и тялото на Ивайло Дачов, докато петият държеше Андриана с извити ръце с предупреждение, че ако вика ще бъде „изкормена”, съобщават още от Български национален съюз.

Потърпевшият Ивайло Дачов е подал жалба в полицията. След сблъсъка с Павел Чернев той бил със средни телесни повреди и комоцио.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Deputat-ot-Ataka-prebil-drug-nacionalist-14148
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.