Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Димитър Костов премина към Атака
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:16 / 16.02.2006Коментари ()1263
©
Общинският съветник Димитър Костов от вчера представя партия “Атака” в пловдивския общински съвет. Той е първият представител в местното самоуправление на партията на Волен Сидеров. Това стана след сключването на споразумение за общи действия на партия “Атака” и сдружението на Костов “Пловдивчани за Пловдив”, съобщи председателят на пловдивския сбор на “Атака” Тодор Христев.

Още трима съветници от Пловдивския общински съвет имали желание да преминат към “Атака”, съобщи Костов, но отказа да назове имена и партийна принадлежност.

“Съгласих се, защото партия “Атака” е национално движение и подкрепя борбата ми срещу корупцията в Пловдив. Ще се боря за предсрочни местни избори, за промяна на избирателната система и промяна на начина на отзоваване на общинските съветници”, обясни Димитър Костов. Той няма да става член на “Атака”.

Относно Консервативната и Екологична Партия /КЕП/, с чийто мандат Костов влезе в общинския съвет през 2003 година, той заяви че КЕП няма структура в Пловдив и затова той се води като независим общински съветник. В този смисъл няма юридическа или политическа колизия между КЕП и Пловдивчани за Пловдив и “Атака”. Информацията е на Дарик радио.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dimitur-Kostov-premina-kum-Ataka-14293
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.