Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивският съд прати в затвора сръбски гражданин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:41 / 16.02.2006Коментари ()873
©
Пловдивският районен съд взе мярка за неотклонение “задържане под стража“ по отношение на сръбския гражданин Ружди Бериша, 33 г. и македонския гражданин Юсуф Идризи, 35 г.

Срещу тях са повдигнати 2 обвинения за кражби по чл. 195, ал.2, НК. През периода от 09.12.2005 г. до 09.02.2006 г. при условията на продължавано перстъпление в съучастие са отнели чужди движими вещи – 65 000 лв. от владението на 1италиански и 2 български граждани .

Пострадали са лица, които току що са изтеглили пари от “ Булбанк “ клон Пловдив на ул. “ Иван Вазов “. И в двата случая става въпрос за спукване на гума на колата на пострадалото лице. Докато я сменя, се появявал един от извършителите с цел да му отвлича вниманието. В това време друг от групата успявал да вземе от колата изтеглените пари.

Съдът прие, че от събраните до момента доказателства е налице обосновано предположение, че уличените са извършили деянията, в които са обвинени. Данните по делото сочат, че съществува реална опасност двамата да се укрият и да извършат друго престъпление. Спрямо двамата до момента в столична следствена служба има образувани няколко досъдебни производства.

Определението подлежи на обжалване и протест в 3 – дневен срок пред Пловдивския окръжен съд.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivskiyat-sud-prati-v-zatvora-srubski-grazhdanin-14299
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.