Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Председателят на Общинския съвет се срещна на партия шах с предшественика си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:25 / 22.02.2010Коментари ()1746
© Plovdiv24.bg
Двама председатели на Общинския съвет на Пловдив показаха, че държат не само на приемствеността в работата за града, но и на шахмата. Съветник №1 Илко Илиев и неговият предшественик в два поредни мандата (1999-2003г., 2003-2007г.) Страшимир Дочков се срещнаха днес в местния парламент. Експредседателят на ОбС разгледа обновената сграда и залата, в която заседават съветниците и с нескрито удоволствие заяви: "Това е 21 век - с европейски условия за работа". Дочков изрази съжаление, че важно дело в практиката му на адвокат не му е позволило да присъства на официалното откриване на обновения Младежки дом на 3 декември миналата година. По тази причина бившият шеф на местния парламент приел поканата за срещата с Илко Илиев днес с удоволствие.

След като разгледаха новия съветнически дом Илко Илиев и Страшимир Дочков седнаха да изиграят партия шах. Настоящият и бившият председател обаче запазиха в тайна резултата. Така и не стана ясно когато двама "първи законотворци" седнат да играят - кой побеждава.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Predsedatelyat-na-Obshtinskiya-suvet-se-sreshtna-na-partiya-shah-s-predshestvenika-si-144236
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.