Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Национална среща за подкрепа на уязвимите групи ще се проведе в Хисаря
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:34 / 08.04.2010Коментари ()968
Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов и представителят на УНИЦЕФ за България Таня Радочай ще открият национална среща на тема "Нови подходи в политиката за подкрепа на децата, семейството и уязвимите групи". Тя ще се проведе днес от 15 часа в Хисаря.

Националната среща се организира от Министерството на труда и социалната политика с подкрепата на УНИЦЕФ и с участието на дирекциите "Социално подпомагане" в страната и областните управители. Посланикът на Кралство Нидерландия Карел Ван Кестерен и посланикът на Кралство Белгия Марк Михелсен са гости на официалното откриване.

По време на срещата ще бъде представена националната стратегия "Визия за деинституционализация на децата в България" и подкрепата на този процес чрез структурните фондове, промените в Закона за социално подпомагане и правилника за неговото прилагане, проект "Социално включване", финансиран със заем от Световна банка и пилотния модел на регионално планиране на социалните услуги, реализиран с подкрепата на УНИЦЕФ.

 



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Nacionalna-sreshta-za-podkrepa-na-uyazvimite-grupi-shte-se-provede-v-Hisarya-154619
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.