Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Осъдиха наркодилър, приятелката му изгоря с 1,6 г. условно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:18 / 13.04.2010Коментари ()2081
© Plovdiv24.bg
Пловдивският окръжен съд осъди за разпространение на наркотични вещества подсъдимите Николай Ангелов, 30 г. и Михаела Стрелцова, 22 г. Те бяха признати за виновни в това, че на 14 октомври 2009 г. в гр. Пловдив са държали с цел разпространение 6,3 г. амфетамин, 1,2 г. кокаин и 0,6 г. марихуана на обща стойност 387 лв., като за Николай Ангелов деянието е извършено при условията на опасен рецидив.

За така извършеното от подсъдимия Николай Ангелов престъпление му беше наложено наказание в размер на 4 години лишаване от свобода при първоначален строг режим и глоба в размер на 10 000 лв.

За така извършеното от подсъдимата Михаела Стрелцова престъпление и беше наложено наказание в размер на една година и шест месеца лишаване от свобода условни с 3,6 години изпитателен срок.

Подсъдимият Николай Ангелов, познат като "Пандрама" бил безработен и доходите му били от разпространение на наркотични вещества - амфетамин, кокаин и марихуана. Осъждан е, последният път на четири години лишаване от свобода за извършен грабеж. Той живеел на квартира с приятелката си - подсъдимата Стрелцова. Клиентите, закупуващи наркотични вещества ходели до квартирата на Ангелов, а понякога той слизал долу, до входа на кооперацията.

На 14 октомври в сектор "Криминална полиция" при ОД на МВР Пловдив била получена конкретна оперативна информация, че подсъдимият разпространява наркотици. Била сформирана група и при направеното претърсване на апартамента били открити наркотичните вещества.

Подсъдимите се признаха за виновни и между тях и Окръжна прокуратура се сключи споразумение, одобрено от съда.
Споразумението влиза в сила веднага и не подлежи на обжалване.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Osudiha-narkodilur-priyatelkata-mu-izgorya-s-1-6-g-uslovno-155855
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.