Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Днес се открива Панаирът на образованието
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:20 / 07.04.2006Коментари ()1204
©
Панаирът на образованието ще бъде открит днес в Международен панаир Пловдив. 144 висши и средни училища, институции за продължаващо обучение и организации за развитие на образованието, младежката заетост и мобилност ще участват в ІV Международен панаир на образованието.

Официално откриване на IV Международен панаир на образованието от кмета на града г-н Иван Чомаков и проф. Мариана Михайлов, директор на Европейския колеж по икономика и управление е от 11:30 в палата 11. В церемонията ще участват представление ще изнесе Ансамбъл с ръководител Борис Русев към Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив. Те ще представят „Тракийски танц” по хореография на Кирил Дженев и музика на Тодор Пращаков. Клуб по спортни танци „Сияна данс” с ръководител Мариана Дешлиева също ще се изявят на откриването.

От 14:00 в залата за презентации ще се състои среща на Студентските съвети на частните висши училища в България. Домакин е Студентски съвет на Европейския колеж по икономика и управление – Пловдив.




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dnes-se-otkriva-Panairut-na-obrazovanieto-15620
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.