Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гаджето на Дичо се съблече за "Максим"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 18.04.2006Коментари ()7261
©
Моделът Диляна Попова, момичето, което посрещна на сцената Дичо веднага след излизането му от "VIP брадър", свали всички задръжки пред обектива на Костас Митропулос за новия брой на българския "Максим".

Гръцкият ас на фотографията, който работи с някои от най-големите издания в Европа и Америка, пристигна специално от Атина за фотосесията на синеоката красавица.

Диляна е познато лице от много реклами не само у нас, но и в Италия. 24-годишната манекенка споделя пред "Максим", че връзката й с Дичо може би би станала по-силна след участието му в риалити шоуто, но във всеки случай ще реши какво да прави окончателно, когато прекарат малко време заедно през първите дни извън светлините на прожекторите.

В интервю за същия брой Ицо Хазарта пък признава, че изпитва истинско облекчение, че е отказал да участва във "VIP брадър".

И 50 хилки да ми бяха дали в ръката, пак нямаше да отида - то това е ебаси резила, отсича той.

Голяма секция, посветена на наближаващото световно първенство по футбол, е друг акцент в новия "Максим" - с прогнози, преглед на фаворитите и, разбира се, представяне на най-красивите жени на футболисти.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Gadzheto-na-Dicho-se-subleche-za-Maksim-15935
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.